Dierenartsen

Paul van Hooydonk

CIBG   20477
FEI ID 10090120
Dierenarts Paul van HooydonkIn september 1997 ben ik in Utrecht als dierenarts afgestudeerd. Speciale afstudeerrichting betrof de paardengeneeskunde.

Mijn eerste werkzame jaren bracht ik door op de grens van Drenthe en Groningen. Al spoedig vond ik een meer paard-gerichte werkkring bij bevriende collega’s in Bergen op Zoom.

Vervolgens kwam het verzoek om in Breda te werken en startte ik in 2002 bij Dierenartsenpraktijk Breda eo. om ook hier de contacten met de paardeneigenaren verder uit te breiden. Dit werk combineerde ik met een bestuursfunctie bij de beroepsgroep van paardendierenartsen (GGP) waardoor ik waardevolle contacten opbouwde binnen de Nederlandse paardendierenartsen.

In de loop van de jaren veranderde de markt en concludeerde ik dat de huidige paardeneigenaar meer behoefte heeft aan een persoonlijke benadering en gerichtere aanpak, vaak thuis of op de pensionstal.

Dit was voor mij het sein om in 2008 te starten met mijn mobiele Paardenpraktijk Breda.

 

Petra de Jong

Dierenarts Petra de JongHallo, mijn naam is Petra de Jong en begin juli 2014 ben ik afgestudeerd aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht met als master Gezondheidszorg Paard.

Per 1 oktober ben ik als paardendierenarts begonnen bij Paardenpraktijk Breda en Paardenpraktijk de Kroon.

Naast het algemene eerstelijnswerk gaat mijn interesse uit naar voortplanting, tandheelkunde en orthopedie van het paard.

Ik kijk er naar uit om met u en uw paard kennis te maken!